Capital Sports Capital Sports Compket 12, 12kg, modrá, činka kettlebell, guľové závažie
Posilňovanie Capital Sports Compket 12, 12kg, modrá, činka kettlebell, guľové závažie

Capital Sports Compket 12, 12kg, modrá, činka kettlebell, guľové závažie

Pomôcky pre posilňovanie Capital Sports

Dostupnosť: skladom

Nezáleží na tom, či kettlebell použijete na zdvíhanie, posilňovanie, kývanie alebo jednoducho ako prídavné závažie - Compket Competition značky Capital... Viac informácií

Doprava: Zadarmo
Ponuka platná k 7.11.2023

49,90 EUR
Na sklade
Doprava zdarma
Unikátny sortiment

Nezáleží na tom, či kettlebell použijete na zdvíhanie, posilňovanie, kývanie alebo jednoducho ako prídavné závažie - Compket Competition značky CAPITAL SPORTS predstavuje mnohostranný nástroj na cvičenie k celkovému zvýšeniu telesnej výkonnosti. Na rozdiel od normálnych činiek sa pri cvičení s guľovými činkami nezaťažujú len jednotlivé svaly, ale vďaka tvaru činky celé skupiny svalstva. Trojdimenzionálne cvičenia vyžadujú súhru a silnú koordináciu úchopového a pohybového svalstva.Capital Sports si dal pri vývoji Compket záležať ako zvyčajne na vysokej kvalite. Hmotnosť závažia zodpovedá súťažným normám, závažie je vyrobené z ocele s vnútornou výplňou. Všetky kettlebelly z radu Compket sú rozmerovo identické, líšia sa od seba len hmotnosťou výplne. Rúčka daných činiek je o niečo dlhšia než zvyčajne, čo je mimoriadne efektívne pri cvičení rýchlych a opakovaných cvikoch. Jednotlivé hmotnosti sú od seba farebne odlíšené.Dostupné hmotnosti: 8kg/lososová (č. produktu: 10028361), 12kg/modrá (10028362), 16kg/žltá (10028363), 20kg/tmavomodrá (10028364), 24kg/zelená (10028340), 28kg/oranžová (10028365), 32kg/červená (10028366) Viac informácií o produkte "Capital Sports Compket 12, 12kg, modrá, činka kettlebell, guľové závažie"

Apiterapia je liečebná metóda, ktorá využíva včelie produkty a včelie biopole na zlepšenie zdravia a pohody človeka. Je známa už od staroveku a v posledných rokoch sa teší čoraz väčšej popularite.

Článok "Apiterapia: Liečivá sila včiel" nájdete v Magazíne

Môžem byť v apidomčeku bodnutý včelou?
Je možné, že vás včela bodne, ale riziko je veľmi malé. Apidomčeky sú vybavené včelotesnými sieťkami, ktoré vás chránia pred bodnutím.

Aké zdravotné problémy môže apiterapia vyliečiť?
Apiterapia môže pomôcť pri liečbe mnohých zdravotných problémov, vrátane: chorôb dýchacích ciest (astma, alergie, zápal priedušiek, bronchitída), kožných ochorení (ekzém, psoriáza, akné), stresu, depresie, nespavosti, chronickej únavy, posilnenie imunitného systému

Ako dlho trvá pobyt v apidomčeku?
Pobyt v apidomčeku trvá zvyčajne niekoľko hodín, od 30 do 90 minút. V niektorých prípadoch môže byť potrebný aj dlhší pobyt.

Hore