Concept Domáca pekáreň Concept PC5510, 12 programov
Domáce pekárne Domáca pekáreň Concept PC5510, 12 programov
Značka: Concept

Domáca pekáreň Concept PC5510, 12 programov

Domáca pekáreň Concept

Dostupnosť: skladom

Domáca pekáreň Concept PC5510, 12 programov Každé ráno čerstvé pečivo Tiež si radi doprajete ráno čerstvé pečivo? S pekárňou od Conceptu sa môžete takto hýčkať hoci aj každé ráno. Nastaviteľný 13-hodi... Viac informácií

Doprava: od 1,99 EUR
Ponuka platná k 17.7.2021

99,90 EUR
Na sklade
Garancia najnižšie ceny

Domáca pekáreň CONCEPT PC5510, 12 programov Každé ráno čerstvé pečivo Tiež si radi doprajete ráno čerstvé pečivo? S pekárňou od Conceptu sa môžete takto hýčkať hoci aj každé ráno. Nastaviteľný 13-hodinový časovač pohodlne zaistí, že pečenie chleba začne celkom automaticky a vďaka tichej prevádzke pekárne je možné nechať chlieb piecť aj cez noc. Vďaka funkcii KEEP WARM udrží váš chlieb teplý ešte hodinu po dopečení. Chlieb presne ako si prajete S pekárňou chleba PC5510 si môžete vybrať medzi dvoma veľkosťami bochníka: 700 alebo 1000 g. Je len na vás, pre koľko stravníkov budete chlieb piecť. Zároveň môžete zvoliť z troch stupňov prepečenia kôrky (svetlá, stredná, tmavá) presne podľa toho, ako to máte radi. Jednoduchá príprava S domácou pekárňou chleba PC5510 je príprava chleba veľmi jednoduchá. Proces pečenia je úplne automatický. Stačí len vložiť potrebné suroviny do nádoby na pečenie, zvoliť program, stupeň prepečenia kôrky a približnú váhu hotového bochníka. Zvyšok už urobí pekáreň sama. Vďaka hnetaciemu háku si suroviny sama spracuje, cesto nechá nakysnúť a potom spustí pečenie. Výsledkom je perfektný chlieb presne podľa vašej chuti. Pekáreň zvládne aj prípravu najrôznejších druhov ciest na ďalšie využitie (kysnuté koláče, rožky, múčniky, cestoviny, pizza, rezance). Jednoduchá údržba Vnútorná nádoba je vyberateľná a opatrená nepriľnavou povrchovou úpravou, takže sa v nej cesto nepripeká a hotový chlieb z nej ľahko vyklopíte. Vďaka tomu sa aj jednoducho čistí. Viac informácií o produkte "Domáca pekáreň Concept PC5510, 12 programov"

Domáce pekárne sa stali neodmysliteľnou súčasťou mnohých kuchýň po celom svete. Tieto úžasné spotrebiče, ktoré nám umožňujú vyrábať čerstvé a chutné pečivo priamo v pohodlí našich domovov, sa stali populárnymi nielen u pekárskej komunity, ale aj u tých, ktorí nie sú v kuchyni až tak zruční.

Článok "Domáce pekárne: Čarovný pomocník pre dokonalé pečivo" nájdete v Magazíne

Ako si vybrať správnu veľkosť domácej pekárne?
Pri výbere veľkosti domácej pekárne je dôležité zvážiť, pre koľkých ľudí budete pečivo pripravovať. Pre jednotlivcov alebo malé rodiny postačuje menšia pekáreň s kapacitou okolo 500 - 750 gramov cesta. Pre väčšie rodiny alebo v prípade, že radi pečiete viac chlebov naraz, je vhodné zvoliť model s väčšou kapacitou, ktorý dokáže pripraviť chlieb s hmotnosťou okolo 1 kg alebo viac.

Aké sú dôležité funkcie a programy, na ktoré by som mal/a pri výbere pekárne dbať?
Pri výbere domácej pekárne je dôležité venovať pozornosť dostupným programom a funkciám. Základné programy zahŕňajú prípravu bielych, celozrnných a sladkých chlebov. Pokročilejšie modely ponúkajú rôzne druhy pečiva, ako napríklad bagety, rožky či pizza cesto. Skvelou funkciou je nastaviteľný časovač, ktorý umožňuje naplánovať, kedy bude chlieb hotový. Tiež je vhodné zistiť, či pekáreň umožňuje pečenie bezlepkového pečiva alebo či má funkciu udržiavania teploty po upečení.

Je možné pečenie s kváskom v domácej pekárni?
Áno, moderné domáce pekárne zvyčajne poskytujú programy aj na pečenie kváskového pečiva. Pri pečení s kváskom je potrebné vopred pripraviť kvások a nechať ho kvasiť. Väčšina pekární má špeciálny program pre kváskový chlieb, ktorý umožňuje dlhšie kvasenie cesta a zabezpečuje tak autentickú chuť a konzistenciu kváskového pečiva.

Hore